• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Загальні збори колективу, батьків та громадськості з приводу звітування завідувача про особистий вклад в розвиток та зміцнення матеріально - технічного забезпечення очолюваного нею дошкільного навального закладу «Казка»

Загальні збори колективу, батьків та громадськості з приводу звітування завідувача про особистий вклад в розвиток та зміцнення матеріально - технічного забезпечення очолюваного нею дошкільного навального закладу «Казка»

2016-06-23

/Files/photogallery/927/IMG_01.JPG

23.06.2016 року у Бородянському ДНЗ «Казка» відбулися збори колективу, батьків та громадськості з нагоди звітування завідувача про особистий вклад у розбудову закладу та забезпечення належних умов праці всіх служб. Присутні (62 особи) прослухали змістовний виступ Н.П. Герасименко, що супроводжувався презентацією, висловили свою думку з приводу її роботи та побажання більш тісної співпраці з родинами у вирішенні спільних завдань, задали слушні запитання селищному голові Сахаруку О.В. і його заступнику Науменку Д.М.

Батьки у своїх виступах наголошували на відповідності Наталії Прокопівни, як керівника, займаній посаді, давши високу оцінку її діяльності.

Кiлькiсть переглядiв: 429

Коментарi