• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Перегляд відкритого заняття з ознайомлення із довкіллям «В гостях у Лунтика»

Перегляд відкритого заняття з ознайомлення із довкіллям «В гостях у Лунтика»

2014-10-29

/Files/photogallery/809/DSC00042.JPG

Інноваційність та інтегративність є основними характеристиками сучасного освітньо-виховного процесу в дошкільному закладі. Це зумовлює пошук нових форм роботи, методів і підходів до організації пізнавальної діяльності дітей, у чому мали змогу пересвідчитися присутні на відкритому заході, який підготувала та провела вихователь групи старшого дошкільного віку «Барвінок» Титенко Олена Анатоліївна.

На занятті були продемонстровані різні види діяльності та інтеграція елементів математики, мовленнєвого розвитку, образотворчості, художньої літератури, ознайомлення з природою. На перший погляд складний матеріал про космос став легко доступний дітям завдяки використанню інтерактивної дошки, нескладних дослідів, музикотерапії, хвилинок релаксації і таємничих перетворень та естетично оформленої атрибутики.

Невимушена взаємодія дорослого з дітьми, яка є основою особистісно орієнтованої моделі освіти, сприяла не тільки засвоєнню знань, а й створенню позитивного мікроклімату та емоцій.

Все це було відмічено в процесі обговорення колегами та присутньою вчителькою початкових класів Стасюк А.М., заступником директора Бородянської СЗОШ I-III ступенів №2.

Більше фото тут: http://borodianka-dnz-kazka.edukit.kiev.ua/galereya/pereglyad_vidkritogo_zanyattya_z_oznajomlennya_iz_dovkillyam_v_gostyah_u_luntika/

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi