• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання консультпункту з проблеми «Психолого - педагогічний супровід дітей з раннім дитячим аутизмом та емоційно – мовленнєвими розладами»

Засідання консультпункту з проблеми «Психолого - педагогічний супровід дітей з раннім дитячим аутизмом та емоційно – мовленнєвими розладами»

2013-11-21

/Files/images/DSC08730.JPG

21 листопада 2013 року на базі Бородянського дошкільного навчального закладу «Казка» відбулося засідання консультпункту з проблеми «Психолого - педагогічний супровід дітей з раннім дитячим аутизмом та емоційно – мовленнєвими розладами», підготовлене та проведене практичним психологом ДНЗ «Казка» Л.М.Халюк та методистом РМК О.В. Юрченко. В його роботі взяли участь практичні психологи та запрошені вчитель – логопед Павловська С.О., вихователь Луцак Г.М., які поділилися досвідом роботи з дітьми з аутичним спектром поведінки і розладами в розвитку мовлення.

Фотозвіт: http://borodianka-dnz-kazka.edukit.kiev.ua/galereya/konsuljtpunkt_psihologo-pedagogichnij_suprovid_ditej_z_rannim_dityachim_autizmom_ta_emocijno-movlenevimi_rozladami/

Кiлькiсть переглядiв: 125

Коментарi