• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання членів асоціації практичних психологів і соціальних працівників Київської області

Засідання членів асоціації практичних психологів і соціальних працівників Київської області

2014-12-25

/Files/photogallery/827/DSC00256.JPG

У м. Біла Церква 25 грудня 2014 року на базі КНЗКОР «КОІПОПК» відбулося засідання членів асоціації практичних психологів і соціальних працівників Київської області з проблеми «Психологічна та соціально-педагогічна робота з дітьми та учнівською молоддю, які перебувають у психотравмуючих ситуаціях». У ньому взяла безпосередню участь практичний психолог закладу Халюк Лариса Михайлівна. Вона провела майстер – клас «Використання арт-терапевтичної методики «Гра з камінцями» у виявленні та подоланні негативних психоемоційних станів».

Складна політична ситуація в Україні особливо стресово і травматично впливає на дітей, адже вони є більш вразливими та чутливими до впливу несприятливих чинників оточуючого середовища, аніж дорослі. Тому дану методику можна використати для емоційної регуляції, виявлення можливих напрямків роботи, допомоги у вирішенні проблем у взаєминах з навколишнім світом, внутрішніми переживаннями та знаходження ресурсів для їх подолання.

Для багатьох присутніх запропонований матеріал, представлений у широкому асортименті, продемонстрований у презентації і наочно, був новинкою та неабияк зацікавив учасників воркшопу.

Більше фото тут: http://borodianka-dnz-kazka.edukit.kiev.ua/galereya/zasidannya_chleniv_asociacii_praktichnih_psihologiv_i_socialjnih_pracivnikiv_kiivsjkoi_oblasti/

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi