• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар завідуючих, методистів та медичних сестер дошкільних навчальних закладів Бородянського району в ДНЗ «Казка»

Семінар завідуючих, методистів та медичних сестер дошкільних навчальних закладів Бородянського району в ДНЗ «Казка»

2015-03-24

/Files/photogallery/837/IMG_1277.JPG

Темі медико-педагогічного контролю за станом фізичного виховання дітей в дошкільному навчальному закладі був присвячений семінар, на якому були присутні завідуючі, методисти та медичні сестри ДНЗ (40 осіб).

Метою його було підвищення професійної компетентності педагогів та медичних працівників закладів щодо визначення моторної щільності заняття з фізкультури та заміру пульсометрії з виведенням фізіологічної кривої. Саме ці показники є свідченням ефективності, якості та методично правильної побудови фізичного заняття, збалансованості і витриманості в часі всіх його структурних частин, а також навантаження, отриманого вихованцями.

Робота семінару була плідною. Присутніх вразив високий рівень проведеного вихователем з фізичного виховання Ширяєвою А.С. заняття, на якому діти продемонстрували спритність, вправність, злагодженість дій. В ході його присутні могли побачити, як проводяться заміри пульсометрії та заповнюється таблиця розрахунку моторної щільності.

Учасники семінару також переглянули презентацію, якою супроводжували свої виступи завідувачка Н.П. Герасименко, вихователь-методист Т.М. Тесленко, старша медична сестра О.В.Бордюг. Під час обговорення побаченого вони мали можливість отримати відповіді на запитання і поділилитися своїм досвідом у проведенні роботи з важливої проблеми медико-педагогічного контролю за станом фізичного виховання в дошкільному навчальному закладі.

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi