• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Внутрішньосадове методичне об’єднання в ДНЗ «Казка»

Внутрішньосадове методичне об’єднання в ДНЗ «Казка»

2015-11-26

/Files/photogallery/863/20151126093759.jpg

Традиційно в дошкільному навчальному закладі педагоги, які атестуються, проводять відкриті заходи. Це і обмін досвідом, і одна із форм роботи з вдосконалення професійної майстерності.

Вихователь середньої групи №1 «Вишеньки» Давиденко Наталія Василівна під час комплексного вивчення її роботи в зв’язку з атестацією підготувала та показала колегам інтегроване заняття з ознайомлення з природою та розвитку мовлення «Хазяйнує осінь пізня».

Під час обговорення побаченого педагоги відмітили вміння Наталії Василівни знаходити індивідуальний підхід, враховувати вікові особливості дітей, використовувати технічні засоби, багатий дидактичний матеріал та вдало поєднувати різні види діяльності. Заняття було насичене цікавими ейдетичними вправами, елементами ТРВЗ (теорія розв’язання винахідницьких завдань), мовними іграми. Але найголовніше те, що діти захоплено працювали, невимушено висловлювали свої думки, емоційно реагували, масажуючи долоньки горіхами, перевтілюючись в осінні листочки та фантазуючи з приводу різнокольорових плямок.

Присутні матимуть змогу примінити побачене в своїй практиці.

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi